Çfarë patë në fillim? Zgjedhja juaj tregon qasjen që keni në dashuri

A e keni menduar ndonjëherë përsenë e shumë prej qëndrimeve tuaja? Për shembull, në marrëdhënie, ndonjëherë doni të veproni në një mënyrë të caktuar dhe të përfundoni duke qenë xhelozë apo fëminorë? Epo, përgjigjet janë në mendjen tuaj, ju vetëm duhet t’i gjeni ato.

Çfarë patë fillimsiht?

Gjëja ku përqendroheni është përparësia juaj tani. Nëse keni parë:

Një çift që vallëzon:

Nëse kjo është ajo që keni vënë re, ndodh për shkak se ju e perceptoni dashurinë e një çifti si diçka të barabartë. Merrni parasysh dallimet personale që keni ju dhe partneri juaj dhe do të shihni që marrëdhëniet tuaja të dashurisë do të jenë shumë më harmonike.

Dy pemë:

Për ju, dashuria dhe jeta po tejkalojnë pengesat. Sa më shumë pengesa të shihni, aq më shumë angazhoheni dhe, në marrëdhënie, kërkoni kohë për të besuar. Ju duhet ta merrni jetën më paqësisht, pa i nxituar gjërat.

Fytyra e një burri me mustaqe:

Njerëzit që e shohin këtë fillimisht mund të kenë një lloj traume të lidhur me marrëdhëniet ndërnjerëzore. Në fakt, shumë që e shohin atë priren të mendojnë se bota është më e lehtë kur jeton vetëm.

Cila ishte përgjigjja juaj? Mos harroni se këto interpretime nuk janë universale dhe çdo person mund të ketë veçoritë e tij misterioze, tipike për mendjen e njeriut.

Mos harroni ta ndani me të dashurit tuaj, veçanërisht me partnerin ose partneren.