Çfarë kërkojnë djemtë(prej vërteti) në një marrëdhënie

Kur takoni për herë të parë një djalë që ju pëlqen,ju dëshironi të dini nëse ai është serioz për të pasur një lidhje.A dëshiron ai fëmijë? Cilat janë planet e tij afatgjata?Ndërsa këto janë pyetje të rëndësishme, ato nuk janë pyetjet e para në mendjen e burrit.

Kurioze çfarë pyesin burrat?1- A mund të tallet ajo me mua?
Për një mashkull, një marrëdhënie fillon me aftësinë për të folur në një mënyrë lozonjare, jo logjike.
Shpesh është një shaka që ju bën të filloni kur flisni me njëri-tjetrin në radhë të parë.
Talljet janë një mënyrë krijuese për burrat për të zbuluar se kush jeni.

Meshkujt e duan një grua misterioze që shpaloset ngadalë, kështu që ai mund të vendosë nëse dëshiron të vazhdojë t’ju bëjë ballë.2-A më bën ajo burrë më të mirë?
Burrat martohen me virtytin.
Burrat martohen me gra që i bëjnë ata burra më të mirë.

Lejoheni një mashkull t’ju bëjë ballë dhe t’ju fitojë.
Kur e gjen veten duke bërë gjëra që zakonisht nuk do t’i bënte për të fituar zemrën tuaj, ju i keni zgjuar dëshirën për të qenë një burrë më i mirë.Burrat dashurohen kur japin.

Miqësia është kur një mashkull zbulon se është i dashuruar me ty.
Kur një mashkull e gjen veten të frymëzuar për t’u bërë një burrë më i mirë, sepse ju e lini atë t’ju tërheq, të gjitha pyetjet tuaja të marrëdhënies do të marrin një përgjigje të fortë: “Po dhe vetëm po”.