Çfarë i bën burrat tërheqës për gratë? Ja cilësitë më të forta

Për të rënë në sy dhe për të joshur femrat, do të ishte mirë të njihni 15 cilësitë që e bëjnë një mashkull tërheqës për një femër. Pra, që të mund të joshësh një femër, duhet të biesh në sy. Për këtë qëllim nuk mjafton vetëm sharmi. Nevojitet shumë më tepër. Ja 15 cilësitë që e bëjnë një mashkull tërheqës për një femër

Çfarë e bën një femër të tërhiqet, të joshet nga një mashkull, përsa i përket pamjes fizike? Nëse secila ka preferencat e veta – flokët, strukturën, buzëqeshjen, muskujt – një studim shkencor i kryer mbi 341 gra zbulon se është një kriter krejtësisht i ndryshëm që ka rëndësi, në realitet. Sipas studimit, gjithçka do të ishte një histori e madhe, por jo domosdoshmërisht ajo që ne mendojmë.

Çfarë e bën një mashkull tërheqës për një grua? Burrat dhe gratë ndryshojnë në shumë mënyra, dhe kur bëhet fjalë për dëshirën, tërheqjen dhe seksin, ka shumë ngjashmëri midis burrave dhe grave. Dallimi kryesor është se burrat janë më të drejtpërdrejtë se gratë kur bëhet fjalë për dëshirën dhe gratë janë më indirekte.

Një pamje e rregullt, jo femërore

Në sytë e femrave, pamja vlen shumë. Kjo është arsyeja pse është në pozitën e parë të cilësive për të kënaqur një grua. Kujdesi për pamjen tuaj, në mënyrë që të jeni tërheqës në çdo kohë, është thelbësor.

Nuk bëhet fjalë për të qenë të rregulluar si një femër, por për të zjedhur stilet e veshjeve që afirmojnë personalitetin tuaj, sipas mundësive tuaja. Me një këmishë prej 20 dollarësh, mund të dukesh bukur, po aq bukur sa George Clooney dhe kostumet e tij prej 5000 dollarësh. Kujdesi për pamjen tuaj nuk ju bën një femër, sa kohë që ruani burrërinë tuaj.

Një qëndrim burrëror

Qëndrimi burrëror është një nga cilësitë që e bëjnë një mashkull tërheqës. Ashtu si një mashkull alfa, ju duhet të çlironi një energji të caktuar, të karakterizuar nga një vetëbesim i fortë. Ai kalon përmes gjuhës së trupit, tërheqës dhe ndjellës. Të qenit të prekshëm është diçka që femrat e pëlqejnë vërtet. Ndjenja e humorit ka rëndësi edhe këtu, një cilësi që karakterizon mashkullin alfa, si Sean Connery në interpretimet e tij të James Bond.

Vetëbesimi

Edhe pse në vendin e tretë nga cilësitë për të kënaqur një grua, vetëbesimi është një cilësi e pranuar botërisht. Shumica e femrave i nënshtrohen, sepse të jep njëfarë besimi. Këtu bëhet fjalë për të ditur se si të guxosh duke dashur t’i afrohesh një gruaje. Ky është një detaj që shumë femra i kushtojnë vëmendje dhe që u mundëson të eliminojnë vardisësit më të pavendosur për të guxuar. Vetëbesimi këtu është disi i ngjashëm me personazhin e Marlon Brandos tek The Godfather, ose me Sean Connery në qasjen e tij ndaj grave.

Ekspertizë në një fushë

Gratë natyrshëm i duan burrat e spikatur. Nëse popullariteti juaj bazohet në ekspertizën në një fushë, shanset tuaja për të qenë popullor janë të larta. Mjek, kirurg, kontabilist, ekspert apo një titull i rëndësishëm në një fushë janë ato gjëra që nuk kalojnë pa u vënë re në sytë e grave. Për to, kjo është një shprehje e pjekurisë suaj, e autoritetit tuaj në një temë dhe që ato e duan. Një pjesë e cilësive për të kënaqur një grua, ekspertiza është disi e lidhur me popullaritetin. Nuk është vetëm për flokët e bukur që gratë pëlqejnë Ryan Gosling.

Një qëndrim pozitiv

Pozitiviteti dhe dashamirësia janë ndër cilësitë që e bëjnë një mashkull tërheqës. Pozitiviteti jo vetëm që ju lejon të tërhiqni, por gjithashtu lëshon dridhje pozitive. Mendja juaj e hapur është një pasuri që gratë do ta vlerësojnë dhe që do t’ju veçojë nga shumica. Ne mund ta lidhim këtë cilësi me të qenit proaktivë. Shumicën e kohës, një burrë proaktiv dhe dashamirës është personi i përsosur për t’u njohur me gratë.

Filloni tema të mira të bisedave

Femrat lodhen shpejt nga ju kur jeni të mërzitshëm. E urrejnë kur ju mbroni një pozicion të kundërt me të tyren, pa e kontrolluar. Pra, shmangni sa më shumë temat si feja, politika apo lufta, të cilat mund të përshkallëzohen shpejt. Përkundrazi, preferohen tema më delikate, të cilat lejojnë të çojnë në shqetësime të ndryshme dhe jo shumë të qarta.

Keni një marrëdhënie të mirë me seksin

Ndër cilësitë që e bëjnë një mashkull tërheqës, marrëdhënia juaj me seksin është ndoshta më delikatja. Këtu shmangni sa më shumë mburrjet, duke i atribuar vetes cilësi që nuk i keni. Edhe nëse je i mirë në shtrat, nuk ke pse ta lavdërosh veten. Përkundrazi, flisni për këtë me delikatesë dhe lëreni gruan të vijë tek ju për të mësuar më shumë. Po kështu, në çështjet e seksit, shmangni gjykimin për marrëdhënien që kanë gratë me seksin apo të shkuarën e tyre në këtë drejtim.

Parfumi

Ah po ! Një burrë që ka erë të mirë tërheq gjithmonë femrat. Një parfum i mirë është një cilësi që e bën një mashkull tërheqës. Mund të ishte lidhur me një pamje të rregullt, por është një detaj i rëndësishëm. Një aromë e mirë në përgjithësi i referohet erës së seksit. Pra, është e drejtë që aroma e mirë të tërheqë gratë, sepse të bën të ndihesh si një person seksual. Dhe, të qenit seksual është një cilësi që femrat e duan.

Jini vetvetja

Të jesh vetvetja është një cilësi e rrallë në shoqërinë e sotme. Megjithatë është një nga cilësitë që e bëjnë një mashkull tërheqës për femrat. Nuk ka të bëjë me të qenit hipokrit, duke e vënë veten në vendin e një personi tjetër. Përkundrazi, bëhet fjalë për të mbetur vetvetja, si dhe për të treguar personalitet. Dhe ndërsa ju duhet të bëni disa punë në atë drejtim, ajo duhet të jetë për të forcuar personalitetin tuaj, jo për të krijuar një tjetër person për veten tuaj, sepse në fund maskat bien gjithmonë.