Burri i jep duart të dashurës: Zbulova që kishte 5 burra dhe 1 të dashur

Një burrë zbuloi se e dashura e tij ishte e martuar me pesë burra dhe kishte një të dashur tjetër.

43-vjeçari Wayne Harper kuptoi se i kishte humbur 18 muajt që çifti kaloi së bashku kur e mori vesh.

Ai mori kohë për lidhjen e tyre pasi zbuloi se Horne kishte pasur një lidhje, por më pas doli se ajo ishte e martuar me pesë burra. Janë shtatë burra gjithsej, në rast se ju humbi numërimi, raporton LadBible.

Harper dhe Horne u takuan ishin në spital së bashku.

Ai kishte përfunduar aty një aksidenti me biçikletë dhe ajo po shërohej pas një operacioni të thjeshtë.

Pasi ata ishin bashkë për më shumë se një vit, ai e akuzoi atë se e tradhtoi, duke i dhënë fund lidhjes së tyre.

Ai tha për The Sun: “U ndava me të, sepse kuptova se ajo po më tradhtonte. Isha me të për 18 muaj dhe nuk ishte një fund i lumtur. Nuk më ka mbetur asgjë prej saj në jetën time, as foto, asgjë. Unë isha partneri i saj dhe jo bashkëshort dhe në atë kohë ajo kishte pesë burra.”

Ajo bashkëjetonte me Harper dhe familjen e tij pasi i tha se nuk kishte ku të shkonte tjetër.

Babai i Harper, Dennis shpjegoi: “Emilyn, kush mund ta harrojë atë? Ajo jetoi këtu për rreth gjashtë muaj. Dukej mjaft inteligjente, por ishte e çuditshme ndonjëherë dhe binte në depresion. Nuk e kam idenë pse vazhdonte të martohej dhe ku është tani”.

Pranoi se ajo mund të meritonte një shans të dytë, duke pretenduar se do ta mbështeste nëse ajo akuzohej për bigami, e më pas ndryshoi mendje.

E gjithë historia martesore e Horne është kataloguar në një shfaqje të Channel 5 të quajtur The Bigamist Bride: My Five Husbands.