Burrat nuk duan ti shikojne asnjehere/ Keto jane 8 sjelljet qe i ngrejne nervat tek 1 femer

Ne mendojmë se jemi të përsosura, por ne gratë kemi gabimet tona dhe këtë të vërtetë të madhe duhet ta pranojmë! Mbi të gjitha, ka zakone apo sjellje që njerëzit nuk i tolerojnë. Sipas statistikave, 42% e çifteve të martuara divorcohen herët a vonë.

Arsyet mund të jenë të shumta dhe të ndryshme.

Mungesa e respektit, ndikimi negativ në vetëvlerësim, tradhëtia, etj. Por, këto nganjëherë janë vetëm justifikime për të mos i parë arsyet reale që i çojnë çiftet në ndarje. Ndër këto, ndikim të madh kanë edhe zakonet femërore që meshkujt i urrejnë pafund. Ne kemi përpiluar një listë të tyre me tetë pikat më të rëndësishme që nëse i kushtoni rëndësinë e duhur, ato mund të shpëtojnë në kohë marrëdhënien tuaj.

1. ‘Pushtoni’ hapësirat personale

Në fillim të marrëdhënies mund të duket si një gjë e këndshme, por në afatgjatë, njeriu vuan. Kjo është për shkak se ai beson se gruaja nuk e konsideron atë në gjendje të ndërmarrë hapa pa e pyetur atë.

2. Përdorni trupin tuaj si armë

Përdorimi i trupit për të arritur qëllimet nuk është saktësisht mënyra më e mirë. Burrat janë lehtësisht të ndjeshëm dhe joshja në çifte që kanë kohë bashkë nuk luan rolin e një shpëtimtari.

3. Sjellje si fëmijë

Burrat preferojnë gratë që dinë të kontrollojnë veten dhe që nuk bëjnë sjellje adoleshente. Duket absurde, por edhe një foto jo e denjë mund t’i shqetësojë ata.

4. Bëni enigmatiken

Kur gratë nuk i thonë gjërat në mënyrë të qartë dhe të drejtpërdrejtë, burrat i largojnë nga vetja. Ky qëndrim nuk ka asnjë pasojë të mirë sepse realisht burrat nuk janë të gatshëm të deshifrojnë të gjitha misteret tona.

5. Bëni të turpshmen

Të dukesh më e turpshme se sa me të vërtetë je nuk është ndonjë gjë fantastike. Njerëzit përgjithësisht e duan drojën, por në doza të vogla dhe të kontrrolluara. Nëse burrat e kuptojnë se partnerja e tyre e bën këtë sjellje për t’u dukur ndryshe nga ajo që është në të vërtetë, atëherë ata do të ndalojnë së besuari tek ajo.

6. Ndaloni së kujdesuri për veten

Në të gjitha moshat, sytë e burrave duan dhe kërkojnë pranë vetes gra që tregojnë kujdes për veten e tyre dhe pamjen e tyre. Mos e neglizhoni vetveten. Mundohuni të jeni joshës herë pas here.

7.Kritikoni gratë e tjera

Zvogëlimi i të tjerëve në sytë e partnerit tuaj, nuk do t’ju bëjë persona më të mirë, por do të nxjerr në pah vetëm mangësitë tuaja.

8.Të qenit pak higjienike

Në dukje të parë, ngjan sikur ata nuk i kushtojnë shumë rëndësi pastërtisë apo higjienës vetjake, por e keni gabim! Higjiena është shumë e rëndësishme për ta!