“Bëni sikur jeni nëna ime”, shitësja e një dyqani shpëton një 10-vjeçar nga rrëmbimi (Video)

Një 10-vjeçar ka arritur që ti shpëtojë një rrëmbimi të mundshëm. Një gruaje po e ndiqte nga shkolla, por Savvy hyri në një dyqan në Pensilvani, SHBA dhe i kërkoi arkëtares 17-vjeçare të pretendonte se ishte nëna e tij.

Pamjet nga kamerat e sigurisë tregojnë djalin që futet brenda dyqanit, ndërsa gruaja që e kishte ndjekur qëndron sërish duke e parë tek dera. Duke kuptuar se diçka nuk ishte në rregull, Svvy 10-vjeçar i tha diçka punonjëses. Babai i Savvy tha se djali i tij i kërkoi arkëtares të “vepronte sikur të jeni nëna ime” sepse “kjo zonjë po më shikon”. Punonjësja iu bind dhe më pas shkoi dhe mbylli derën. Gruaja më në fund u largua.

Shiko videon më poshtë: