Bejini syte kater/ Keto jane 5 gjerat e vogla qe tregojne se burri nuk ju do me si me pare

Sipas Steve Harvey, autori i romanit popullor “Veproni si një Zonjë dhe mendoni si një burrë”, dashuria e një burri shprehet në tre forma: Ai deklaron dashurinë që ka për ju para gjithë publikut, ju mbron dhe kujdeset për ju.

Gratë duan githmonë të kenë vëmnedjen dhe dashurinë e partnerit të tyre. Ato mund të ndjejnë kur diçka nuk është në rregull me partnerin. Ne ju sjellim disa shenja kur tregojnë se ndjenjat e forta të dashurisë të një njeriu janë venitur.

Kritika e pamjes

Omar Khayyam thotë: “Një person do të pëlqejë gjithçka, madje edhe të metat e partnerit. Ai mund të besdiset nga përsosmëria e njerëzve të tjerë përreth.” Për një njeri që ju do, ju jeni gjithmonë të bukur, madje edhe me flokë të çrregullt. Ai nuk do ta ketë aspak problem nëse ju keni fituar disa kilogramë. Por nëse ai vazhdimisht ju thotë të shkoni në palestër ose lë të kuptohet se keni nevojë për kirurgji plastike, mos nxitoni ta kënaqni atë. Edhe nëse ju humbni peshë, apo ndryshoni pamjen tuaj ai do të gjejë gabime të tjera tek ju.

Diskuton të metat tuaja me miqtë

Gratë kanë tendencë për të diskutuar problemet në marrëdhëniet ose mangësitë e partnerit të tyre me miqtë e tyre, ndërsa burrat përpiqen të mbajnë gjithçka të pashprehura. Askush nuk është perfekt, por njerëzit me të vërtetë të dashuruar përqendrohen në avantazhet e partnerit, në vend që të përqendrohen në të metat.

Nëse partneri juaj i lejon vetes t’ju poshtërojë publikisht dhe qesh me dështimet tuaja, mos prisni asgjë të mirë nga një marrëdhënie e tillë. Një partner i tillë nuk ju respekton dhe një lidhje e fortë mes jush do jetë e pamundur.

Duke ju kritikuar para njerëzve, ai në mënyrë të pavetëdijshme përpiqet t’u provojë të tjerëve (dhe vetes) se është faji juaj që ai ka ndaluar së dashuruari juve.

Qëndrimi i tij ndaj zakoneve tuaja

Grave u pëlqen të ankohen për çorapët e burrave të shpërndara nëpër shtëpi. Ato gjithashtu ndonjëherë kanë zakone të bezdisshme ose të çuditshme. Atyre i pëlqen të pushtojnë banjën për 2 orë, të hanë nga pjata e të dashurit ose të këndojë të njëjtën këngë tërë ditën. Burrat e dashur, si rregull, i durojnë të gjitha këto dhe heshtin ose reagojnë me humor. Nëse mashkulli juaj vazhdimisht po shqyrton çdo gjë të vogël që bëni dhe bën komente negative për sjelljen tuaj, do të thotë që ndjenja e vetme që ai ka është acarimi në vend të dashurisë.

Vëmendje ndaj tregimeve tuaja

Shkencëtarët kanë vërtetuar se një burrë është në gjendje të dëgjojë një grua me vëmendje vetëm 6 minuta. Prandaj vajza, herën tjetër që planifikoni të bëni një bisedë me të dashurin tuaj, mbajeni shkurt.

Por nëse partneri sheh që diçka është shumë e rëndësishme për ju, ai do të bëjë një përpjekje që t’ju dëgjojë me vëmendje. Kur ai të do, nuk do të të lërë pa vëmendje. Por nëse ai vazhdon të ndryshojë temën ose ik duke përdorur justifikime të ndryshme sa herë që përpiqeni të flisni, ka shumë të ngjarë që shqetësimet tuaja nuk e shqetësojnë. Në përputhje me rrethanat, ai nuk do të marrë pjesë në zgjidhjen e çështjeve që mund të dalin gjatë marrëdhënies.

Qëndrimi i tij ndaj emocioneve tuaja

Burrat absolutisht nuk mund të durojnë lotët e grave. Dhe së fundmi, është gjetur një shpjegim shkencor: rezulton se lotët e femrave përmbajnë substanca të paqëndrueshme speciale që ulin nivelin e testosteronit në g jakun e burrave, gjë që çon në një ulje të dëshirës s esuale. Prandaj, mos e qani si një mjet për të ndikuar shpesh tek i dashuri juaj.

Në fakt, kur qan, e vetmja gjë që një njeri dëshiron të bëjë është të ikë dhe most ë të shohë. Por nëse ai ju do, do bëjë të pamundurën t’ju ngushëllojë edhe nëse arsyeja për të cilën po qan, duket e parëndësishme për të. Ai do të qetësohet vetëm kur të filloni përsëri të buzëqeshni. Sidoqoftë, nëse ai nuk ju do, atëherë lotët tuaj do të jenë vetëm një arsye më shumë për t’u zemëruar kundër jush.