Babai kapi personin që i shiste drogë vajzës së tij, ajo se çfarë i bëri do t’ju lë pa fjalë (Video)

Me sa duket, Oğuzhan, babai, i quajtur sipas saj, dyshoi për lëvizjet e së bijës dhe filloi ta pwrcilllte atw. Babai, i cili pa që e bija po i shkruante mesazhe, i hoqi telefonin nga dora dhe filloi të lexonte mesazhet. Babai u trondit kur mësoi se dikush po i shiste drogë vajzës së tij.

Babai, i cili kapi mesazhin e personit që i shiste drogë vajzës së tij, e ka rrahur të dyshuarin dhe e ka dërguar në komisariat. Ato momente u pasqyruan në kamerën e celularit. Ngjarja ka ndodhur në lagjen Avcılar Merkez nw Turqi.

Shiko videon: