Ajo ia drodhi pas shpinës! Dhëndri i nxjerr “të palarat” nuses në mes të ceremonisë (Video)

Kemi dëgjuar shpesh për dasma të çuditshme, por si kjo ende jo. Dasma është ceremonia ku dy njerëz manifestojnë dashurinë e tyre dhe betohen se do ta duan njeri-tjetrin derisa sa vd * kja t’i ndajë. Por nuk ka ndodhur kështu me dy të rinj. E themi këtë, pasi dhëndëri i ka shfrytëzuar dasmën për t’i nxjerrë të “palarat” nuses së tij. Në mes të dasmës ai ka nxjerrë videon e tradhtisë së gruas së tij.

Kjo dasmë është bërë në provincën e Fujian në Kinën juglindore. Pasi ka mbaruar videoja me skena +18, dhëndëri i ka thënë, nuses: Mendove s’e nuk e dija?” Më pas nusja ka hedhur buqetën me lule dhe ka ikur nga ceremonia. Ndërkohë që disa persona i janë vërsulur dhëndrit. Kjo ndoshta mund të jetë ceremonia martesore më e pazakontë që ka ndodhur ndonjëherë.

Shiko videon më poshtë: