Adriana Matoshi publikon mesazhin e personit që e ofendon dhe kërkon mbështetjen e infermieres

Aktorja dhe deputetja Adriana Matoshi, është shumë e dashur për ndjekësit e saj.
Por këtë herë duket se jo, ajo pranoi një mesazh me shumë fjalë fyese.

Deputetja vendosi këtë mesazh ta bëjë publik, me emër e mbiemër, shkruan “Kosovarja”.

Ndjekësi i drejtohet aktores që të mbështes infermieren për veprimin e bërë duke e rrahur të moshuarën.

Adriana, në publikimin e fotografisë kapet për “Ë”, e personit në fjalë.