“A shihni një numër? Nëse po, cilin numri?” Shum pak njerz e kan gjetur numrin brenda rrethit!

Njerëzit kanë gjetur një iluzion të ri optik për të fiksuar. Një imazh në dukje i thjeshtë i shpërndarë nga përdoruesi i Twitter përmban një numër pjesërisht të fshehur brenda një rrethi me vija të zeza dhe gri.

“A shihni një numër? Nëse po, çfarë numri?” pyesin ata në tweet. Ndërsa kjo fillimisht duket si një detyrë mjaft e lehtë, shpejt kupton se modeli zig-zag i rrethit i bën gjërat paksa të ndërl ikuara. Mijëra përdorues të internetit nga e gjithë bota e kanë parë en igmën vizuale që kur është postuar në Twitter dhe janë habitur nga fakti se sa shumë prej tyre kanë arritur në përfundime shumë të ndryshme për shifrat e fshehura.

Shiko numrin më poshtë: