A mund ta gjeni gjilpërën në një mullar kashte në më pak se nëntë sekonda?

A jeni gati të përmirësoni shkathtësitë tuaja të vëzhgimit?

Bëhuni gati për enigmë të re të cilën e kemi përgatitur për ju dhe e ka krijuar artisti hungarez Gergely Dudás, i njohur me nofkën Dudolf.

Në foton e tij të re duhet të gjeni gjilpërën në mullarin e kashtës, mu ashtu si në fjalën e urtë “Gjilpëra në kashtë”, dhe këtë është e vështirë ta dalloni.

Jeni para një sfide dhe ju duhet ta gjeni gjilpërën për nënë sekonda.

Për të dalluar gjilpërën, duhet me kujdes të vështroni foton dhe të skanoni çdo pjesë të saj.

Në foto do të shihni krimba, insekte, fletë midis kashtës.

Nëse ende nuk keni arritur të dalloni gjilpërën, shihni zgjidhjen: