84-vjeçja nga Lladroci, që e ka lënë amanet ta përcjellin te varri me def

Hajrie Buçaj nga fshati Lladrovc i Malishevës prej që e mban mend veten, e mban me def në duar.

Ajo ka 84 vjet dhe ende i bie defit për ta disponuar veten dhe të tjerët.

Madje ajo ja ka lënë amanet motres së saj që kur të vdes të mos merzitet por me def ta përcjell tek varri.

Ndiqëni rrëfimin e të moshuares: