5 gjëra të shëmtuara që burrat i bëjnë ndaj gruas së tyre

Ky eshte një burri me 5 zakone të shëmtuara.

1. Mos u trego kritik
Mos u beni kritiku i gruas tuaj. Zgjidhni të shihni të mirën tek gruaja juaj. Komplimentojeni për të gjitha gjërat që po bën siç duhet. Herën tjetër dhuroi lule dhe fjale te mira sepse ajo lodhet gjithe diten.

2. Mos e trajto si një objekt
Gruaja juaj nuk është objekt. Ajo është gruaja juaj, shoqja juaj më e mirë dhe mbretëresha juaj. Ajo meriton respektin tuaj maksimal dhe eshte nena e femijeve tuaj. Tregohu i bute dhe plot miresjellje para saj.

3. Përdor gjuhë të vrazhdë me te
Kujdes gojën mos e ofendoni ate. Hiqni zakonin e sharjes dhe për të hequr gjuhën e vrazhdë, të vrazhdë dhe të ndyrë nga fjalori juaj.Gruaja juaj meriton të dëgjojë fjalë që do të thoshte një burr i mencur.

4. Nuk ndihmon nëpër shtëpi
Seriozisht? Ju mund të sillni gjysmën e të ardhurave, ose të gjitha, por kjo nuk do të thotë që mund të qetësoheni në divan ndërsa gruaja juaj pastron, rregullon dhe lan enët çdo ditë dhe ditë. Ofroni ndihmë asaj. Pastroni tualetin (po, atë që përdorni çdo ditë), merrni me vete sendet ushqimore ose shkarkoni lavastoviljen apo ndihmoje sa do pak.

5. Gënjeshtra dhe mashtrime
Behu i sinqert me te dhe largoi geshtrat dhe mashtrimet kunder saj. Behu i mire dhe plot virtyte te mira.

Tani, nëse e keni parë veten në ndonjë nga këto zakone të shëmtuara, mos e qortoni veten. Më mirë vendosni të jeni më të mirë dhe të bëni ndryshime. Hartoni një plans sot që do t’ju çojë ju dhe gruan tuaj drejt asaj martese të lumtur dhe të përjetshme që keni dashur gjithmonë.