4 shenjat që tregojnë se ai dëshiron një puthje nga ju

Unë nuk mendoj se ka ndonjë trajner takimesh askund në tokë që do t’ju thoshte diçka kaq të guximshme sa: “Nëse dëshiron të puthësh një djalë, vazhdo dhe bëje!”

Dua të them, a u pëlqen disa djemve kur femrat janë më të sigurta? Sigurisht që e bëjnë. Kjo është një nga ankesat kryesore që burrat kanë për gratë, është se ata gjithmonë ndihen sikur duhet të fillojnë hapin e parë. Por, ndonjëherë ata kanë nevojën dhe dëshirën për t’u ‘përkëdhelur’ nga femrat. Ja 4 shenjat që tregojnë se ai dëshiron një puthje nga ju:

Zëri i tij ndryshon në mënyrë dramatike

Edhe nëse një djalë pret që ju të bëni lëvizjen e parë, ai do të përgatitet për një puthje në mënyra delikate. Zëri i tij do të bëhet më i butë. Ai gjithashtu mund të thellojë zërin e tij ose të fillojë të pëshpërisë në një mënyrë seksi. Fakti që ai po flet më butë do të thotë se ai po përpiqet të mbajë vëmendjen tuaj dhe të ketë edhe më shumë intimitet në bisedën tuaj.

Po bëhet i qetë, por nuk duket nervoz

Një burrë që hesht, ju shikon, buzëqesh dhe megjithatë nuk duket nervoz, padyshim që po dërgon një mesazh. Ai po luan me tensionin seksual që ekziston mes jush. Momentet e vështira nuk janë domosdoshmërisht një gjë e keqe. Ju kujton të dyve se ka një tërheqje të fortë dhe që të dy fshehurazi (ose jo aq fshehurazi) dëshironi të putheni.

Ai ka qenë (shumë) duke flirtuar me ju gjatë gjithë natës

Nëse ai ka flirtuar me ju gjatë gjithë natës, ai nuk duhet të jetë i befasuar që ju po i interpretoni të gjitha këto shenja si një mesazh “Vazhdo dhe më puth”. Nëse ai flirton fort me ju gjatë gjithë natës dhe më pas befas bëhet një peshk i ftohtë kur hyni për ndonjë veprim, ai po luan me ju. Flirtimi me dikë për një mbrëmje të tërë është pjesë e miqësisë, kështu që nuk duhet të jetë çudi që një puthje mund të pasojë një mbrëmje vërtet të mirë – edhe pse seksi nuk bëhet fjalë.

Ai ju prek shumë gjatë gjithë natës duke krijuar familjaritet fizik

Një burrë me vetëbesim nuk e ka problem të thyejë pengesën e prekjes dhe t’ju bëjë të kuptoni se i pëlqen t’ju prekë dhe të ndajë intimitetin fizik. Nëse ai nuk e ka problem t’ju prekë, flirton me ju dhe bën shumë kontakte me sy, ai është pothuajse padyshim që pret që ju të bëni lëvizjen e parë – që do të thotë një puthje!

Mos harroni se këta skenarë përfshijnë burra mjaft të sigurt që duan që ju t’u bëni përshtypje. Ata nuk janë aq të zakonshëm sa djemtë që bëjnë lëvizjen e parë, por ato vijnë ndonjëherë.