4 sekretet që burrat do të donin t’i dinin gratë e tyre

1. Meshkujt janë romantikë
Burrat thonë “të dua” me veprimet e tyre. Edhe kur ai nuk ju shikon me dashuri në sytë tuaj, ose duket i hutuar nga diçka tjetër, ai po ju dëgjon. Burri juaj dëshiron të zgjidhë problemet tuaja për të treguar se ju do. Kur ai duket i heshtur dhe i shpërqendruar, me siguri po mendon mënyra për të zgjidhur problemet tuaja.

Për të forcuar një marrëdhënie, meshkujt do të duan të bëjnë gjëra së bashku në çift, si lojëra apo aktivitete sportive. Kalimi i kohës “duke luajtur” së bashku është një nga mënyrat se si ai shpreh dashurinë e tij për ju.

2. Burrat nuk janë perfekt

Edhe pse mund të jetë lajm për ju, burri juaj nuk zotëron një top kristali. Nëse dëshironi që ai të kuptojë diçka, do t’ju duhet të flisni qartë dhe drejtpërdrejt. Nuk mund të pritet që ai të deshifrojë trishtimin në sytë tuaj; ju duhet t’i shpjegoni atij se çfarë nuk shkon.

Burrat mësojnë nga shembujt e prindërve të tyre dhe nga njerëzit që ndikuan tek ata gjatë rritjes. Mund të ketë burra të mrekullueshëm në jetën e tij që japin shembuj të shkëlqyer se çfarë do të thotë të jesh një bashkëshort dhe baba i mirë, ose ai mund të mos ketë pasur atë lloj drejtimi. Sigurohuni që të vëzhgoni dhe kuptoni shembujt që janë pasqyra në jetën e burrit tuaj.

3. Burrat duan t’ju bëjnë të lumtur
Sigurohuni që ta ndihmoni burrin tuaj të krijojë një lidhje të dashur me ju. Me stresin e punës, të pasurit familje, vështirësi financiare dhe presione të tjera, është e rëndësishme që ai të ketë një grua mbështetëse pranë tij. Nëse jeni të ftohtë dhe të largët, është e vështirë për burrin tuaj që t’ju ndihmojë të përmbushni atë rol dhe që ai të sigurohet që ju të jeni të lumtur.

Intimiteti në një martesë është për burrin dhe gruan. Të kesh një marrëdhënie të sinqertë dhe të hapur për këtë temë mund t’ju ndihmojë të keni një lidhje të fortë fizike dhe emocionale në martesën tuaj.

4. Edhe meshkujt duan të jenë të lumtur
Burrat duan t’i shohin gratë e tyre të lumtura. Por edhe meshkujt duan të jenë të lumtur. Nëse ai nuk ndihet i dashur apo i vlerësuar, kjo mund të shkaktojë probleme serioze të ndarjes në martesën tuaj. Ai mund të kalojë më shumë kohë në punë, ose të fiksohet më shumë në hobi. Disa burra mund të tradhtojnë, ose të kënaqen me varësitë për të përballuar këtë vetmi dhe pakënaqësi. Meshkujt do të investojnë më shumë në një lidhje nëse shohin se është një partneritet i barabartë.

Ashtu si gratë, edhe burrat kërkojnë pak kohë vetëm. Aktivitete si mekanika, sportet, kopshtaria, etj. duhet të inkurajohen. Koha e duhur e shpenzuar për hobi dhe interesa është e shëndetshme për marrëdhënien në tërësi.

Burrat dhe gratë janë të ndryshëm, por kjo është ajo që i bën martesat të forta. Si gruaja e tij, ju duhet të punoni për ta ndihmuar burrin tuaj të jetë më i mirë çdo ditë. Pa këtë mbështetje, ju thjesht po punoni për t’u kujdesur për veten në mënyrë të pavarur. Ndërtimi i një jete së bashku kërkon mirëkuptim nga të dyja palët.